tirsdag 9. oktober 2007

Oh really..? Yes.


Nyst tilbake fraa fantastisk campingtur paa Fraser Island, ilag med kjekkingane Lars og Helg(a). Motte gutane i Hervey Bay og dei va soklar spenna klar for action i skog og mark med 6 kjekke jente. Den turen skulle begynne meir actionfylt enn det nervane til Helge kunne takle, og folelsane raskt bobla over i form av oppskrone fraser paa engelsk all the time. I en svaere jeep paa den storste sandoya i verda skulle vi ralle rundt paa stiane i 3 daga og bilen grov sej ned jamt over og det va masse kav, skuing og levering. Helt til motoren sa stopp inni inste skog og mark! Litt angst med noken, men soklart ordna det sej med hjelp av folk so av en elle anna grunn sto midt inni skogen med alt vi trengde. topp. Tidevatnet va det kritiske punktet paa heile turen, en maatte ver nede paa stranda til kl 3, for ellers blei vi dragen til sjos og sikkert blitt kompis med kvalane so hang rundt oss og blaaste svaere vannspruta. So paa veg til basecamp der vi skulle ha telt og gode greie, klarte helge daa aa koyre paa landingsstripa til dei eine flyet so va i 50000 mils omkrets, og JAU, flyet kom soklart. Mens Helge ikkje trudde paa ropa fraa baksetet, koyrde vi fortsatt mellom dei raude kjeglene so va satt so synkront opp paa stranda. Flyet kom naerare og naerare, og tilslutt va ikkje ropa fra baksetet i den artige skoyaraktige tonen det ha vore 5 sek tidligare, det va meir som "HELGE!! KOYR TIL HOGRE!!!!!!!!" Det va helt topp. Vi overlevde med 30 m margin, akkurat passe. Og rett etter fekk vi skjenn av en bil so koyrde rett mot oss, men vi e bombesikker paa at vi holdt til venstre. Steik, det e altfor masse aa passe paa!





Basecamp va flott, men lyset gjekk kl 2200 so daa va det over og ut, og beachen next, der vi laag og kjende paa kor smaa vi va i forhold til stjernene. ekje vits aa skryte paa sej en cm til for aa ver 160 eller 170 daa nei;) nydeli, akk so nydeli.






Vrak fraa japan, dingoa (sikkert 5000), vannsklie i form av ei elv (der vi soklart fyrte opp konk om aakome sej fortast ned, til glede for alle sondagsturistane so slappa av nedover) og det klaraste vatnet i heile verda e noke av det vi kan oppsummere dinne turen med. Og a lot of bumps! kjempe! absolutt et av hogdepunkta paa Australiaturen! og Lake McKenzie e det mest fantastiske dokke kan tenke dokke. Midt i bushen dukka den kvitaste sanden opp med det KLARASTE vatnet ever! Perfekt avslutning paa en kjemetur, og veldi opptur at bilen starta kvar gong vi starta den etter vi ha vore paa mekanikaren. "just find the yellow bus", and we did. we're so good.

tilbake paa Beaches i Hervey diska Sunniva opp med sveler og dei to skottane med kilt og


nasjonalsong, kan det bli bedre?!



Imorga stikke jentene sorover, mens gutane skal paa baattur. Alt bra her med andre ord, we love u guys!



haape hekseskudde ditt gir sej Runa!



Kos K

2 kommentarer:

Helga sa...

eg antar at den Helg(a) setninga var ei hemmelig beskjed til meg. eg tek det slik at eg alltid er med deg, uansett kva som hender.
kjyzz

Unknown sa...

Hahaha! Goll att hekseskudde mitt e hovudtema i bloggen vaffal:)
No e ej go igjen å alt e fryd å gammen..hatt mej ei bye me å savne dej! Drit i Bergen uten venninde på lur:S
Heldivis he ej verdas beste kjøt so lenge..han kan å trøste:)

Tenke du syns de va godt å sjå igjen målen din me:D

Miss u love!
Klemzz